Kontingentpriser

Kontingenter pr. 1. januar 2000:

Adgang til VMCs lokaler og faciliteter har betalende medlemmer. Læs venligst nedstående oversigt og find derefter den kontingentform, der måtte passe én bedst:

A.   Årskort: kr. 2450,-

Den billigeste betalingsform. Man får 18% rabat i forhold til kvartalsbetaling, og det er en bedre forrentning, end man kan få for pengene i banken. Årskortet giver adgang til ubegrænset træning ét år frem. Årskortet kan ikke stilles til bero; men med en månedspris så lav som 204 kr. er der også råd til et par måneder eller to, hvor man ikke måtte træne. Det bedste er dog, at man føler sig mere tilskyndet til regelmæssig træning ét helt år frem. Der er jo alligevel betalt.

B. Fast abonnement

Ved at betale kr. 200 i indmeldelsegebyr og forpligte sig til en 2 måneders opsigelsesvarsel til udgangen af et kvartal, kan man træne til kun ca. halv pris af månedskortet. Der betales kun for én aktivitet, men der er adgang til begge, karate og styrketræning samt benyttelse af foreningens faciliteter.

Kr. 695 pr. kvartal

Ved den faste kvartalsabonnementsordning kan man i gennemsnit træne for kr. 53 om ugen. Det er meget billigt, når der sammenlignes med faciliteter, størrelse, udstyr, åbningstider, kvalitet af aktiviteter og udbudet af instruktion.
Man bliver mest glad for abonnementsordningen, hvis der sættes system i træningen, og her vejleder instruktørerne gerne.
Opsigelsesvarslet skal naturligvis respekteres for, at det kan hænge sammen for foreningen, at tilbyde kontigent til ca. halv pris.

C. Specielt tilbud med styrketræning på hold for seniorer, klik hér.