Styrketræning på hold for seniorer

I Viborg Hallens Motionscenter har vi et specielt tilbud til seniorer. Seniorer indkluderer personer over 60 år, men kan under særlige forhold inkludere yngre personer.

Der tilbydes styrketræning på hold for seniorer. Både mænd og kvinder er velkomne og forkundskab til styrketræning er ikke nødvendig.

Formålet er optræning af muskelstyrke, balance og bevægelighed. Hensyntagende, individuelle træningsforløb udarbejdes til alle. Altid vejledning og opfølgning ved erfarne instruktører.

Da Viborg Hallens Motionscenter er en del af den frivillige idrætsforening VKS, har vi en unik mulighed for at tilbyde Jyllands højeste kvalitet af styrketræning for seniorer til en særlig lav pris. Vores træning, lokaler, ekspertise og udstyr har en værdi til over 1.300,- per halve år. Den særlige lave pris vi kan tilbyde seniorer er kun 890,- per halve år!

Vi har egen P-plads nedenfor Viborg Hallen ved indkørsel fra lille sct. Mikkels Gade (ved siden af Ingo tanken). Fra træningssalen har vi den smukkeste udsigt over Søndersø.

Der er begrænset antal pladser på holdene, så ring ind i dag på 86 61 19 00 og bestil en gratis prøvetime! En prøvetime har normalt en værdi på 75 DKK uden dette tilbud.

Følgende hold har stadigvæk nogle få ledige pladser tilbage:

Se her hvordan vi styrketræner for seniorer på hold